Monday/ crane on a coaster

I love the colors on my coaster for the green tea that we were served in a meeting I attended on Monday.  The color of the yellow ring is a little washed out.   The bird symbol in the center is a crane, probably a red-crowned crane.  We may have some here in the green areas around the nuclear power station, but I have not seen any.

One Reply to “Monday/ crane on a coaster”

  1. Hallo Willem,
    Ek wonder net of jy vandag kans gekry het om 4th of July te vier. Hier is dit lekker koud. Theunis is Maandag terug en nou is my verjaarsdag finaal verby. Gaan dit goed met jou? Dis bietjie moeilik tussen Wimbledon en die Super rugby, maar ons wil kyk of ons nie hierdie naweek by jou ouers ‘n draai kan gaan maak nie. Dit is ook nog Krisjan se verjaarsdag nê. Hoe loop jou program, sal jy darem met jou verjaarsdag by jou huis kan wees? Dis sleg met geen van julle rekenaar boffins hier naby nie, ek het ‘n ipad vir my verjaarsdag gekry en is vreeslik DOM! Mooi bly en alles van die beste. Tannie Adré

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *